7 Ocak 2014 Salı

METROPORT ALIŞVERİŞ MERKEZİ (2)

Soğuk havalarda gidilebilecek en iyi yerlerin başında alışveriş merkezleri yer alıyor.
Aradığınız her şeyin bir arada olması, sinema, yemek, eğlence hatta evinizin gıda alışverişini bile yapabileceğiniz alışveriş merkezleri şehrin pek çok yerinde sizi bekliyor.
Bu tarz alışveriş merkezlerinin arasında Metroport Alışveriş merkezinin ulaşım kolaylığı, okul, üniversiteye yakınlığı, Medical Park Hastahanesi ve Bakırköy Dr.Sadi Konuk Hastahanesi ve polikliniklerine yakınlığı sebebi ile yoğun bir ziyaretçisi var.
Metroport a.v.m ile ilgili daha önce de bir yazı hazırlamıştım fakat yıllar içinde her gittiğimde farklı dekorasyonlarını gördükçe çektiğim resimleri bir arada yayınlamak istedim.
Metroport Alışveriş Merkezinin ilk yıllarına ait resimlerin olduğu yazı ve resimler 👉BURADA



Metroport Alışveriş merkezi ulaşım imkanı en iyi olan alışveriş merkezlerinin arasında çok iyi bir konumda bulunuyor.
Ulaşım;
Avcılar-ZincirliKuyu Metrobus Hattı    Bahçelievler Durağı
Aksaray-Havalimanı Metro Hattı         Bahçelievler Durağı
Taksim-Aksaray Taksim-Yenibosna Hattını Kullanan Otobuslerin Bahçelievler Durağı

Metroport'u bugünlerde yeni yıl için hazırlanmış dekorlar süslüyor.
Zemin katta bulunan buz pisti de çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.
Bu resimleri 20 Aralık 2013 tarihinde çektim.

Metroport Alışveriş ve Yaşam Merkezi;
İstanbul Bahçelievler’in en gözde ve donanımlı alışveriş merkezi MetroPort Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 3 Mart 2008 yılında tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açtı.

İç dizaynı, ferah ve ziyaretçilerini yormayan dikdörtgen mimari yapısı ile konuklarının bütünselliği yitirmediği AVM, 30.000 m2 kapalı alan, 16.500 m2 kiralanabilinir alana sahip. 
Yüzde 100 doluluk oranı, Dünya markalarının yer aldığı mağazalarıyla Bahçelievler sakinleri ve gençlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Alışveriş merkezi, Busidence ve hastanenin aynı komplekste bulunduğu Metroport AVM, toplam beş kattan oluşuyor… 
1400 metrekare ile yedi salonlu sinemamız,1600 metrekare, sekiz yollu bowling salonumuz ve çocuk eğlence merkezimiz, 18 adet ‘foodcourd’umuz, 750 araç kapasiteli bir açık, dört kapalı ücretsiz otoparkı ile aracınızı rahatlıkla park etmenizi sağlıyor.

Üç ayrı giriş kapısı bulunan Metroport AVM’nin; birinci kapısı E5 kapısı, ikinci kapısı Bahçelievler kapısı, bir diğer kapısı ise metro kapısıdır. 
AVM’ye hangi kapıdan giriş yaparsanız yapın görsel hakimiyetinizin kaybolmadığı Metroport, konfor duygusunu en iyi temsil eden AVM olarak Bahçelievler’de ilktir. 
E5 karayolunun tam kenarında bulunan Metroport AVM, aynı zamanda Metro Bahçelievler durağının ise üst katında yer almaktadır. 
Metroport AVM, öncelikle Bahçelievler, Bakırköy, Ataköy yerleşik nüfusuna hitap etmekle birlikte havaalanında vakit geçiren yerli-yabancı konuklarında ulaşım sebebi ile son dakika ihtiyaçlarını gidermek veya vakitlerini değerlendirmek amacı ile birinci sırada tercih ettiği bir yapıdır. 
Yine civarda bulunan üniversiteler sebebi ile gençlerin yoğun olarak ziyaret ettiği, hemen yanında yer alan Medicalpark Hastahanesi’ndeki hasta ve refakatçiler ile ziyaretçilerinin sıklıkla uğradığı, hemen diğer yanında bulunan busidence yerleşik nüfusunun vazgeçemediği bir AVM’dir.
Geçtiğimiz günlerde beşinci yılına merhaba diyen Metroport AVM, marka karmasındaki çeşitlilik ve mağaza ürün gamlarındaki genişlik başta olmak üzere; düzenlediği aktiviteler, çocuk etkinlikleri, yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile temizlik, güvenlik hizmetlerindeki hassasiyeti ile de ziyaretçilerinden yoğun övgü almakta ve profesyonel yönetim kadrosu ile zamanınızı değere çevirerek keyif ve konforu temsil etmektedir.

Tüm bu ayrıcalıkları ve avantajları ile mutluluğunuzun adresi Metroport AVM !

Metroport'un en güzel taraflarından birisi de uygun fiyatlı sinema biletleri, bugünlerde 7 lira olan sinema bileti ile vizyonda ki filmleri sinema salonlarının geniş ve rahat koltuklarında izleyebilirsiniz.
Metroport Cinevip Sinema Salonlarında vizyona giren filmleri buradan öğrenebilirsiniz.

İletişim;

Metroport Alışveriş ve Yaşam Merkezi 

Metro İstasyonu üstü Bahçelievler / İstanbul

Telefon: 0(212) 441 49 75


Telefon: 0(212) 442 13 85


Faks: 0(212) 441 49 67


e-posta: istekveoneri@cinevipsinemalari.com









Metroport a.v.m buz pisti
Zemin katta yer alan buz pisti.



Bu resimlerin tarihi 17 Nisan 2010



Çocuklara önem veren alışveriş merkezlerinin sırtı kolay kolay yere gelmez.
Yıllardır gittiğim alışveriş merkezlerinden edindiğim izlenimlere göre çocuklar sevdikleri alışveriş merkezlerini sık sık ziyaret etmek istiyorlar.
Günümüzde de çocuklarının bir dediğini iki etmeyen anne babalar olduğu sürece çocukların iyi vakit geçirdiği alışveriş merkezleri popüler oluyor.





Bir ara Metroport'un zemininde havuz vardı, saat başlarında klasik müzik eşliğinde su ve ışık gösterileri olurdu, havuz kaldırıldı şimdi bu zeminde buz pisti var.

Havuz resimlerini 2 Nisan 2011 tarihinde çekmişim.








 Yeni bir gezi yazısında görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "Anonim" bölümünü işaretleyerek
yorumunuzu yazabilirsiniz.